Mirësevini!

LISTA E FITUESVE NË ZYRËN TONË: VITI 2014 | DV2015

Një sukses i vërtetë dhe tregues i padiskutueshëm i seriozitetit dhe profesionalizmit në shërbimet që ne ofrojmë si dhe shpërblimi më i mirë për klientët tanë që na besuan dhe këtë vit.

U SHPALLËN DATAT E REGJISTRIMIT PËR LLOTARINË DV-2016 | VITI 2014


Zyra jonë në Athinë do të pranojë aplikime nga data 1 TETOR deri në datën 30 TETOR.
Në datat 1-3 Nëntor do të pranojmë aplikime vetëm duke mbyllur takime paraprakisht me telefonë

Gjatë muajit Tetor jeni të mirëpritur çdo ditë nga ora 10:00 – 20:30

Aplikimet për Llotarinë e Vizave Amerikane DV-2016 – Viti 2014 do të pranohen nga sistemi kompjuterik në Amerikë nga dita e Mërkurë, data 1 TETOR (Ora 12:00 me të Amerikës, 19:00 me të Greqisë dhe 18:00 me të Shqipërisë) deri të Premten, data 3 NËNTOR (Ora 12:00 me të Amerikës, 19:00 me të Greqisë dhe 18:00 me të Shqipërisë).
Aplikantët janë të lutur që mos të presin deri javën e fundit për të aplikuar. Pritet që shumë persona nga e gjithë bota të aplikojnë, gjë që mund të vonojë aplikimin në Internet.
Nuk ju këshillojmë ta lini aplikimit për ditët e fundit sepse sistemi fillon e bllokohet dhe do të prisni më gjatë që të mbaroni punë, dhe ka mundësi dhe të mos mundemi tu ndihmojmë sepse sistemi ka probleme.
www.StateDV.com është një nga zyrat shqiptare që organizon aplikimet për llotarinë e vizave Amerikane. Serioziteti dhe profesionaliteti që buron nga stafi i kësaj firme bëri të mundur të ketë shumë fitues të kësaj llotarie dhe më e rëndësishmja shumica dërmuese e tyre arritën në sajë të asistencës sonë të marrin dhe vizën e emigrimit për në U.S.A. Serioziteti dhe korrektesa jonë shoqëruar me shërbimet më të plota e më të sakta në të gjitha fazat e llotarisë dhe marrjes së vizës.
Programi i Llotarisë Amerikane i autorizuar nga Kongresi Amerikan, administrohet vit për vit nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe mbikqyret sipas kushteve të Seksionit 203(c) të Aktit Amerikan të Emigracionit dhe Kombësisë (AEK). Ky akt vë në dispozicion çdo vit një maksimum prej 50.000 vizash emigrimi për persona nga shtete me raport të ulët emigrimi për qëndrim të përhershëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Midis këtyre shteteve bëjnë pjesë edhe Shqipëria e Kosova.
StateDV.org është një sipërmarje private që ju ndihmon të aplikoni sakt dhe pa gabime, dhe manaxhohet nga qendra e trajnimit për emigrantë, BestXpert. Në asnjë mënyrë nuk aludojmë dhe nuk përpiqemi të prezantohemi si një faqe zyrtare e departamentit të shtetit. Ne funksionojmë si qendër private shërbimesh interneti, dhe aplikimet për llotarinë amerikane janë një prej shërbimeve me pagesë që ne ofrojmë. Deklarojmë se gjithkush ka dëshirë mund të aplikojë falas në faqen zyrtare të Departamentit të Shtetit
Rruga Feron Nr. 15 (Kati 3-të) - Platia Viktorias - Athinë | 210 5203179 - 693 7187695 | info@statedv.com
Programi DV | Fituesit tanë | Kushtet për të aplikuar | Specifikat e fotografisë | Forumi | Ndihmë | Kontakt | Aplikoni On Line | Facebook
StateDV.org © 2005 - 2014 All right reserved